Közösségi projektek

Vezető: Pataki Eszter   TEVÉKENYSÉG  
2016
 
 • 2016. április 9-én rendeztük meg a HBLF- MagiCom Csörgőlabda Versenyt.    
 • A Média a Társadalomért Díj pályázatunk díjátadó ünnepségét április 21-én tartottuk.    
 • Kerekesszékes Kosárlabdaversenyünket 2016 október 1-én rendeztük meg.     

 

   TEVÉKENYSÉG  
2015

 

A munkacsoport az év második felében megrendezi a 2015-ös Kerekesszékes kosárlabdaversenyt is.

 • Média a Társadalomért Díj –  2015. március 25-én megrendezésre került az ünnepélyes díjátadó, melynek a Brit Nagykövetség adott otthont. Horváth Levente (delmagyar.hu), Varga Júlia és Farkas Erika (Kossuth Rádió- MTVA), valamint Kovács Ágnes Lilla (Figyelő) vehették át a díjakat.
 • Csörgőlabdaverseny – 2015. január 31-én egy évtized után a HBLF és a MagiCom Kft. ismét útjára indította a kezdeményezést, melynek során egészséges munkavállalók bekötött szemmel, látássérült sportolók segítségével játszottak. A versenyen a MagiCom Kft-nek, a rendezvény főszponzorának köszönhetően 8 vállalat díjmentesen vehetett részt.
 • Kerekesszékes kosárlabdaverseny – 2014. május 24-én 12 vállalat részvételével valósult meg a verseny. A vállalatok nevezési díjukkal a mozgáskorlátozottak kosárlabdasportját támogatták.
 • Média a Társadalomért Díj – 2014. február 25-én a Brit Nagykövetségen kihirdettük a 2013-as év nyerteseit. Doros Judit (Népszabadság), Lőwy-Korponay Bereniké (HETEK) és Bíró Bori (Klub Rádió) vehették át a díjakat.

 


  

Csatlakozás a HBLF-hez

A HBLF tagjává váló társaságok belépésükkel kinyilvánítják elkötelezettségüket a felelős üzleti magatartás iránt, és elérhetővé válik számukra a HBLF által biztosított egyedülálló, gyakorlaton alapuló tudásanyag, valamint rendelkezésükre állnak az innovatív és stratégiai vezetőképző programok és a célok megvalósítását elősegítő eszközök.

Ha szeretne csatlakozni a HBLF-hez, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Tel:+ 36 (1) 330-99-85

E-mail: hblf@hblf.hu

Amennyiben csatlakozni szeretne a Hungarian Business Leaders Forumhoz kérjük, kövesse az alábbi lépéseket

   

1. Válassza ki az Önnek megfelelő tagságot

 • Főtámogató Tag
 • Tanácsadó Tag
 • Vállalati Tag
 • Pártoló Tag

 

    

2. Töltse ki a választott tagsági formájának megfelelő felvételi kérelmet, mely az Alapszabályunk betartását vállaló nyilatkozat

 

     

3. Juttassa el belépési nyilatkozatát irodánkba

Címünk: HBLF

1024 Budapest, Lövőház u. 7-9., 5.em.

 

           

4. A tagsági viszony létrejötte

A felvételi kérelmet az Elnökség legközelebbi ülésén megtárgyalja, ahol a felvételről egyszerű szótöbbséggel kell határozni. A felvételi határozat és a választott tagsági formához kapcsolódó tagsági díj befizetése hozza létre a tagsági viszonyt.

 

A HBLF-nek tagja lehet minden jogi személynek minősülő, Magyarországon bejegyzett, vagy hivatalos magyarországi képviselettel rendelkező társaság és szervezet, és természetes személy, aki az egyesület célkitűzésével egyetért és a célok megvalósítása érdekében tevékenységében aktívan részt kíván venni, és az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja.  A jogi személyeket szervezetük vezetője képviseli. A HBLF tagja lehet minden, a fenti előírásoknak megfelelő személy és szervezet.

Ha többet szeretne megtudni kérjük, olvassa el Alapszabályunkat.