Aon - HBLF Digitális vállalat, Digitális kultúra kutatás

 

 

Az Ön cége is tudatosan készül a digitális transzformációra? Érdekli, hogy hol tartanak és hogy vágnak bele a hazai nagyvállalatok egy ilyen komplex fejlesztésbe?
 
Napjainkban kevés olyan vállalat létezik, ahol ne került volna már „terítékre” valamilyen formában a digitális transzformáció témaköre - kevesebb szó esik azonban a terület emberi, vezetői és kulturális oldaláról.
 
Az Aon Magyarország és a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Digitális Munkacsoportja elhatározta, hogy a témakör emberi szempontú mélyebb megértésére egyedülálló kutatással feltérképezi a hazai vállalatok digitális transzformációval kapcsolatos jelenlegi gyakorlatait és jövőbeli terveit. Digitális munkacsoportunk az emberek, kultúra, attitűd szemszögéből közelíti meg a digitális transzformációt, felismerve azt, hogy hiába bármilyen újító szándék, nagy ívű stratégia, ha a szervezet, embereink, vezetőink nem állnak készen rá, csaknem biztosan bukásra van ítélve. Ahogy azt Peter Drucker is vallja, a kultúra stratégiát eszik reggelire – ez kiváltképp igaz a mindent átölelő transzformációk idejében.

Amennyiben felsővezetőként foglalkoztatja, hogy vállalata hol tart a felkészülésben és mit tanulhatna más szereplőktől, töltse ki kérdőívünket április 3-ig.


Vegyen részt kutatásunkban és kapjon valós képet a piac aktuális rezgéseiről:
•    Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átalakulás folyamatában?
•    Mely technológiák hoznak leginkább változásokat a magyarországi cégek életébe a következő pár évben?
•    Mik a legfőbb hátráltató tényezők a digitális transzformációban és mi az, ami segíthet leküzdeni ezeket?
•    Milyen típusú emberi erőforrás fejlesztés tudja leginkább támogatni a digitális transzformációt?


A kutatást az alábbi linken keresztül érheti el:

 

Tovább a kutatásra

 

Amennyiben bármilyen kérdése, technikai problémája merül fel a kitöltés kapcsán, kérjük, hogy a nikoletta.szilovics.3@aon.com címen keresztül lépjen kapcsolatba az Aon-nal, hogy a segítségére lehessünk!