A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány csatakozott a HBLF-hez!

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány csatakozott a HBLF-hez!

 

EBAE pályázat - Gratulálunk a Biofilter Zrt.-nek és a Water&Soil Kft.-nek!

A HBLF és a HBLF-ROMASTER Alapatívány új székhelyre költözött!

 

AON - HBLF DIGITÁLIS VÁLLALAT, DIGITÁLIS KULTÚRA KUTATÁS sajtómegjelenések

AON - HBLF DIGITÁLIS VÁLLALAT, DIGITÁLIS KULTÚRA KUTATÁS sajtómegjelenések

 

Online és print sajtómegjelenéseink az Aeffect Communications and Consultingnak köszönhetően.

Az Első Magyar Trust csatlakozott a HBLF-hez!

 

AZ MSCI CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ!

AZ MSCI CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ!

 

 

 

MSCI joined the Hungarian Business Leaders Forum in 2018. We are proud to be a member of this prominent organization which provides the opportunity to partner up with companies along different business sectors, shares knowledge and best practices and works on CSR projects.

 

A Sanofi-Aventis csatlakozott a HBLF-hez!

A Sanofi-Aventis csatlakozott a HBLF-hez!

 

 

Az élettudományok terén vezető szerepet betöltő Sanofi magyarországi vállalatával bővült a Hungarian Business Leaders Forum tagsága.

 

Czakó Borbála elnöki köszöntője

Czakó Borbála elnöki köszöntője

Kedves Tagvállalataink, Barátaim, Nőfórum tagok, CEO Forum tagok, 2020 minimum20 támogatók, HBLF munkacsoport vezetők és tagok, Pénzügyi Csúcs/Hard Talk résztvevők és minden barátunk, támogatónk, aki aktivitásával hozzájárul, munkánk és a HBLF sikeréhez!

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt.  - menedzsment; a Water&Soil Kft. – termék és a Nógrádi Vegyipari Zrt. – folyamatok kategóriában nyerték a HBLF Üzleti Élet a Környezetért Díj 2017. évi pályázatát. A díjakat Czakó Borbála, a HBLF elnöke és Dr. Bándi Gyula, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes a HBLF 25 éves jubileumi hét keretében megrendezésre kerülő Ünnepi Fogadáson adta át a zsűri nevében.
 
 
Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Csúcs vezetők a társadalmi értékek fejlesztéséért és megőrzéséért - 25 éves a HBLF
Együtt gondolkodunk 
 
25. évfordulóját ünnepli a jövő héten a Károly walesi herceg által alapított Hungarian Business Leaders Forum (HBLF). A Hungarian Business Leaders Forum 1992-ben jött létre a walesi herceg személyes kezdeményezésére: 11 innovatív vállalatvezető akkor határozta el, hogy fenntartható módon segíti elő Magyarország társadalmi, környezeti és gazdasági fejlődését. A HBLF ma az egyik legmeghatározóbb olyan szervezet Magyarországon, amely jövőbe mutató szakmai programjain keresztül az üzleti, az állami és a civil szféra képviselőivel közösen sikeresen áll ki a társadalmi értékek fejlesztéséért és megőrzéséért. A Pénzügyi Csúcstalálkozó, a 20% Klub, a Sokszínűségi Karta, a Média a Társadalomért Díj, a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság vagy az üzleti átláthatóságért folytatott elkötelezett munka egyebek mellett mind részét képezi annak a sokoldalú munkának, amelyet a HBLF tagvállalatai végeznek. Az alapítók – EY, KPMG, PWC és azok, akik később csatlakoztak – Siemens, IBM, Microsoft, ACG, Coca Cola, Magyar Telekom, Provident Pénzügyi Zrt. – a teljesség felsorolása nélkül, egy héten keresztül mutatják be példaértékű programjaikon keresztül inspiráló tevékenységüket.