HBLF Női Vezetők Fóruma

           
A HBLF Női Vezetők Fóruma 2005 márciusában alakult azzal a céllal, hogy dialógust alakítson ki a politikai és gazdasági élet női szereplői között az ország hosszú távú fenntartható fejlődésének támogatására. A Női Vezetők Fóruma támogatja a HBLF küldetését, a társadalmi felelősségvállalás népszerűsítését és rendszerszintű beépítését a Magyarországon működő szervezetekbe. 
 
A Nőfórum tagjai legfelsőbb szintű női vállalatvezetők, köztük elnök-vezérigazgatók, globális és regionális cégvezetők, cégtulajdonosok és ügyvezető igazgatók. Rendszeresen vesznek részt magas szintű szakmai programokon, Magyarországon és külföldön egyaránt, melyek egyrészről hozzájárulnak a meglévő szakmai tudás és vezetői értékek elmélyítéséhez, másrészről pedig a személyes kapcsolatrendszer bővítéséhez. Mentorprogramján keresztül is támogatja az esélyegyenlőséget, és arra törekszik, hogy minél több vezetőt neveljen ki, és így több nőnek sikerüljön áttörnie az üvegplafont.
 
A külföldi utazások alkalmával a résztvevő női vezetők szakmai programokon vettek részt többek között Brüsszelben, az Európai Parlamentben; Bécsben, az ENSZ központban; Washingtonban és New York-ban H.E. Bródi Gábor ENSZ Nagykövet és H.E. Nancy Goodman Brinker meghívására; Izraelben, a Knessetben; Costa Ricán, a Parlamentben. A HBLF Női Vezetők Fóruma az elmúlt néhány évben ellátogatott Izlandra, Azerbajdzsánba, Argentínába, Kuvaitba, Norvégiába Franciaországba. 2024-ben Finnországba szervezünk utazást.
 
Magyarországon az elmúlt években szakmai látogatásokat szerveztünk az MNB-be, a Legfelsőbb Bíróságra, az Alkotmánybíróságra, az ÁSZ-hoz, valamint a Magyar Állami Operaházba, a MOM Kulturális Központba, továbbá a HungaroControl Zrt.-hez is eljutottunk. Jártunk Pécsett, Jászberényben, Gödöllőn, Nyíregyházán és Pannonhalmán is céglátogatások/szakmai programok keretében. Üzleti reggelit tartottunk a Haris Parkban és megtekintettük Guillermo Kahlo mexikói fotográfiáit. 
 
 
   EDDIGI ESEMÉNYEK   
 
 
 
 

Album I.

      

Album II.