HBLF Média a Társadalomért

       A Hungarian Business Leaders Forum 2001 óta évente hirdeti meg pályázatát, melynek célja elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását.
 
A díjak odaitélésvel azokat a riportokat, interjúkat, műsorokat vagy műsorrészleteket kívánjuk értékelni, melyek a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok (állami, önkormányzati, civil, gazdasági), csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsítik.
 
A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani. A pályamű olyan riport, interjú, műsor vagy műsorrészlet lehet, mely az aktuális pályázati kiírásban megjelölt időszakban jelent valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven, és megfelel a kiírásban szereplő valamennyi feltételnek.
 
A díjakat a független és nagy szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítéli oda. A bizottság tagjai: Simon András (ATV), Kövesdi Péter (újságíró), Krizsó Szilvia (újságíró, kommunikációs tanácsadó), Stumpf András (Mandiner) és Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner).
 
   KORÁBBI ÉVEK NYERTESEI