15. HBLF KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDAVERSENY

A Hungarian Business Leaders Forum tizenötödik alkalommal rendezi meg Kerekesszékes Kosárlabdaversenyét tagvállalatai és más érdeklődő csapatok részvételével. A versenynek a Kocsis Sándor Sportközpont ad otthont 2017. április 8-án, szombaton reggel 9 órai kezdettel.

Időpont: 2017. április 8., szombat
Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont (Budapest, X. ker. Bihari út 23.)
Bejárat a Szállás utca felől
 
E jótékonysági versennyel a kerekesszékes kosárlabda népszerűsítését, a sportág anyagi helyzetének javítását szeretnénk előmozdítani.  Versenyünk a jó cél mellett arra is kiváló alkalmat ad, hogy munkatársai jobban megismerjék egymást valamint azt, hogy átérezzék milyen az élet egy kerekesszékben.
 
 
Csatlakozzon vállalatával és állítsa össze csapatát az alábbi pontok alapján!
  • A versenyre 4+ fős csapatok jelentkezését várjuk
  • Nevezési díj csapatonként 95 000 Ft, melynek teljes összegével a mozgáskorlátozottak kosárlabdasportját támogatjuk
  • A csapatokon belül férfi és női játékosokra is számítunk az egyenlő esélyek megteremtése érdekében 
  • A résztvevő csapatok a játékot speciális kerekesszékből játsszák normálméretű kosárlabdapályán
  • Valamennyi csapatot a hazai kerekesszékes kosárlabdasport egy-egy mozgáskorlátozott versenyzője segíti majd tanácsaival és játékával.
 
Edzési lehetőséget is biztosítunk!
 
  • Ennek időpontjai március 29. és április 5., 19:00-20:00-ig
  • Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni szeretnének, kérjük, Farkas Lászlóval egyeztessék a pontos időpontot és létszámot (Tel.: 30/971-5584; E-mail: farkas_laszlo@t-online.hu)
 
Nem tud csapatot indítani?
 
  • Azok a cégek, akik nem tudnak csapatot indítani, a nevezési díj befizetésével támogathatják egy sportcélokat szolgáló kerekesszék megvásárlását. Egy ilyen speciális kerekesszék ára kb. 700-800.000 Ft. A nevezési díjat teljes egészében a Return Alapítvány használja fel.

Tekintse meg a korábbi bajnokságról készült rövidfilmet ITT

A játékról bővebb információ a www.iwbf.org címen található.

 
Amennyiben a célt nemesnek, az ötletet érdekesnek, a nevezési díjat pedig megfelelőnek tartja, valamint legalább 4 munkatársa, ismerőse szívesen kipróbálná ezt a sportágat és megismerkedne más vállalatok munkatársaival és a mozgássérült sportolókkal, kérjük, hogy a jelentkezési lapot március 17-ig töltse ki online felületünkön.
 
 
A rendezvény támogatója: