2020.11.18 Exkluzív Nagyköveti Aláíró Ceremónia / Online - Facebook Live


 

Kedves Karta Aláírók! Kedves HBLF Tagok! Kedves Partnereink! 
 

 

A Mexikói Nagykövetség a nagykövetségek közül elsőként csatlakozott aláíróként az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz 2018. október 18-án. Mexikó számára kiemelkedő fontossággal bír a kulturális sokszínűség.

H.E. David Nájera Rivas nagykövet úr az elmúlt időszakban több közös programra is invitálta a karta aláírókat, így 2019. szeptember 11-én a Frida Országa / Guillermo Kahlo mexikói fotográfiai kiállításra, valamint 2019 év végén a hivatalos karta aláíró ceremóniának adott otthont a Mexikói Nagykövetség a nagyköveti rezidencián. Nagykövet úr aktívan részt vett – több - az EU Sokszínűségi Karta Magyarország által szervezett közös programon.

A kultúra egy társadalom vagy társadalmi csoport sajátos lelki, tárgyi, szellemi és érzelmi jegyeinek együttese, mely magába foglalja a művészeteken és az irodalmon kívül az életstílust, az együttélés módjait, az értékrendszert, a hagyományokat és a hiedelmeket. A kultúrák sokszínűségének tisztelete, a tolerancia, a párbeszéd és az együttműködés a kölcsönös bizalom és megértés légkörében, a nemzetközi béke és biztonság egyik legjobb biztosítéka.

 

H.E. David Nájera Rivas, Mexikó Nagykövete  meghívására az EU Sokszínűségi Karta Magyarország és a Hungarian Business Leaders Forum sok szeretettel várja Önt egy Exkluzív Nagyköveti Aláíró Ceremóniára.

 
Exkluzív Nagyköveti Aláíró Ceremónia
Időpont: 2020. november 18. / 15:00
Helyszín: Online - Facebook Live 
A rendezvény nyelve angol.  
 
Várjuk sok szeretettel! 


Üdvözlettel, 
  
Czakó Borbála 
HBLF Elnök