HBLF Hard Talk

         
2013-ban a HBLF útjára indította a Hard Talk elnevezésű beszélgetéseit, melyet kizárólag meghívásos alapon a „Chatham House” szabályát követve, a média teljes kizárásával rendez meg. A rangos esemény során elismert személyiségek fejtik ki véleményüket Magyarország és a világ aktuális gazdasági helyzetéről és kilátásairól. A média kizárása oldott, nyitott légkört biztosít a beszélgetéshez mind az előadó, mind pedig a résztvevő vállalatvezetők és üzletemberek számára. 
 
Meghívott vendégek voltak H.E. Colleen Bell, amerikai nagykövet; H.M.A. Iain Lindsay, brit nagykövet; H.E. Isabelle Poupart, kanadai nagykövet; Dr. Palkovics László, a felsőoktatásért felelős államtitkár és Hiller István, országgyűlési képviselő; Dr. Balog Ádám, az MNB alelnöke; Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő; Orbán Gábor, adó - és pénzügyekért felelős államtitkár, valamint Iryna Ivaschenko, az IMF korábbi magyarországi képviseletvezetője.
 
A Chatham House szabály egy olyan alapelv, mely biztosítja a találkozón elhangozott információk bizalmas jellegét. A szabály lehetővé teszi, hogy a résztvevők, mint egyének fejthessék ki véleményüket, melyek adott esetben nem egyeznek szervezetük nézetével. Ennek köszönhetően egy szabadabb beszélgetésre nyílik lehetőség.
 
    EDDIGI ESEMÉNYEK    
         
HBLF HARD TALK Orbán Gáborral
HBLF HARD TALK Iryna Ivaschenkoval