2020.12.09 EU Sokszínűségi Karta Magyarország - Aláíró Ceremónia, COVID-19 Díjátadó /HBLF - Üzleti Élet a Sokszínűségért Díjátadó / online @14:00-15:30

 


EU Sokszínűségi Karta Magyarország Ünnepélyes aláíró rendezvény  
COVID 19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására Díjátadó 
HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért Díjátadó 

 

Kedves Karta Aláírók! Kedves HBLF Tagok! Kedves Partnereink!

 

A Sokszínűségi Karta kezdeményezés jelenleg az Európai Unió 26 országában aktív, Magyarországon a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF), az EU Sokszínűségi Karta kizárólagos képviseleteként népszerűsíti. A nemzetközi szintű és Magyarország Kormányának támogatását is élvező európai kezdeményezés célja a szemléletformálás, valamint az első számú vezetők és döntéshozók elkötelezése a sokszínűség, esélyegyenlőség és diszkrimináció-mentesség támogatása mellett. 

Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország és a Hungarian Business Leaders Forum szeretettel várja Önt a Sokszínűségi Karta magyarországi ünnepélyes aláíró rendezvényére, a "COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására", valamint a "HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért "Díjátadóra.   

 

Időpont: 2020. december 9. /  14:00 - 15:30

Helyszín: ONLINE / GoToMeeting
(a technikai információkról a későbbiekben tájékoztatjuk )

Program:
- Köszöntőt mond Czakó Borbála, a HBLF elnöke 
- Aláíró Ceremónia
- COVID-19 díj a járvány elleni küzdelem támogatására - Díjátadó Ceremónia 
- HBLF Üzleti Élet a Sokszínűségért - Díjátadó Ceremónia
 

Kérjük a Sokszínűségi Kartához való csatlakozási, illetve a  rendezvényen való részvételi szándékát egy rövid regisztrációval, ide kattintva jelezze 2020. december 4-ig. További tájékoztatást a zita.pergel@hblf.hu e-mail címen kérhet.  

Bízunk abban, hogy vállalata csatlakozik az EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, mely lehetőséget  ad akár eddigi üzleti gyakorlata továbbfejlesztésére, akár a sokszínű és befogadó szervezeti kultúra kiépítésére. 

Szeretettel várjuk eseményünkön! 

Czakó Borbála
elnök
HBLF 
Fieszl Zsuzsa
ügyvezető
HBLF  
Pergel Zita
karta titkár
EU Sokszínűségi Karta Magyarország