FELHÍVÁS HBLF NEMZETKÖZI X MENTOR PROGRAM - MENTORÁLTAK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

  

 

Immár 4. alkalommal hirdetjük meg a HBLF Xmentor programot a női vezetők támogatására. Tavaly nemzetközivé vált a szervezetek közötti kezdeményezésünk, amelynek keretében tapasztalt nemzetközi vezetők is csatlakoztak mentorként és a mentorálás angol és magyar nyelven is elérhetővé vált. Arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy 2020-ban a HBLF Xmentor programunk díjazott lett az Open Spotlight Award-on.   

A 2017-ben indult HBLF kezdeményezésben már több mint 140-n vettek részt. A program eredményességét mérjük, ennek eredményét figyelembe vesszük a fejlesztésekben. A résztvevőket felkészítjük, szakmai anyagokkal támogatjuk és a tapasztalat megosztást LinkedIn csoporttal is elősegítjük. 

Az Xmentor programunk negyedik alkalommal 2021 júliusában indul és a mentorokat arra kérjük, hogy egy éven át dolgozzanak együtt a mentoráltjukkal – havonta egyszer, minimum 10 alkalommal találkozzanak, virtuálisan, vagy személyesen. Idén a Forbes listán rangsorolt top 20 legbefolyásosabb magyar üzleti vezető nők fele csatlakozott mentorként! 

Fontosabb dátumok 

  • A 4. HBLF XMentor program hivatalos megnyitója virtuálisan a HBLF Sokszínűségi hónap programjának keretén belül május 25. 15:30-kor. 

  • Mentoráltak jelentkezési határideje május 31. 

  • Mentorok felkészítő eseménye (virtuális) június 9. 16 óra magyar nyelven, június 10. 16 óra angol nyelven 

  • Mentorok és mentoráltak párosítása és a párok kiértesítése – június végéig 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A HBLF NEMZETKÖZI X MENTOR PROGRAMRÓL »»»

JELENTKEZEM MENTORÁLTNAK »»»