2024.05.15. HBLF Nőfórum | Meghívás a Duda Éva Társulat "Kulisszák mögött" című exkluzív nyílt próbájára

 

Kedves HBLF Nőfórum Tagok!

 

Szeretettel várunk benneteket a Duda Éva Társulat "Kulisszák mögött" című exkluzív nyílt próbájára, amelyet május 15-én, 17:00 órakor tartunk a MoveIn Stúdióban, a Jurányi házban.

Az esemény részletei:

Időpont: 2024. május 15., 17:00 óra
Helyszín: Jurányi ház, MoveIn Stúdió / Budapest, Jurányi u. 1, 1027

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A rendezvényen való részvétel díjmentes, azonban a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött. Túljelentkezés esetén a HBLF vezetősége dönt a tényleges résztvevőkről a tagsági szint, a HBLF-ben végzett aktív tevékenység, valamint a társadalmi szerepvállalás és a HBLF stratégiai céljai függvényében.

 

A zártkörű eseményen betekintést nyújtunk a szervezet működésébe és az alkotói folyamataiba Duda Éva koreográfus-rendező személyes vezetésével. A nyílt próba során megismerkedünk a táncművészek mindennapjaival, valamint bemutatjuk hogyan születik meg egy-egy jelenet, hogyan készülnek látványtervek, és miképpen zajlik egy kreáció, a műhelymunka.

A 15. évfordulóhoz érkezett Társulat ma az egyik legismertebb és legnépszerűbb független táncegyüttes Magyarországon. Repertoár előadásaik hazai és nemzetközi turnékon is nagy sikert aratnak, évente több mint 10.000 nézőt számlálnak.

Sokoldalú, motivált szervezetként hosszú távú tervekkel dolgoznak a kortárs előadóművészet jövőjéért. Tavaly tavasszal szervezték meg az első támogatói kampányukat, amit az Art is Business “Az év innovatív művészeti kezdeményezése” díjjal értékelt. Különösen büszkék a különböző művészeti ágazatokkal való együttműködéseikre. Ilyen például a Budapesti Fesztiválzenekarral bemutatott “A csodálatos mandarin” című előadás vagy a Margó Irodalmi Fesztiválon debütáló összeművészeti kreációjuk, amiben kortárs irodalmi szöveg, zene és tánc kapcsolódott. Missziójuk, hogy újabb közönséggel és társadalmi rétegekkel ismertessék és szerettessék meg a kortárs művészetet, és ezen belül is legfőképp a kortárs táncot.

 

Repertoár előadások előzetesei:

FRIDA, az élet múzsája: https://www.youtube.com/watch?v=fTKxte7lwhM

RAMAZURI: https://www.youtube.com/watch?v=PTiS9eMDlPU
MIRROR: https://www.youtube.com/watch?v=A8Qr6M-DaEM

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Üdvözlettel,

Czakó Borbála
HBLF Nőfórum elnök

Blaskó Nikolett
HBLF Elnökségi tag
ACG Ügyvezető, tulajdonos

Duda Éva
A Duda Éva Társulat alapítója