A HBLF 22. Pénzügyi Csúcstalálkozó Sajtóvisszhangja

A HBLF 22. Pénzügyi Csúcstalálkozó Sajtóvisszhangja

Sikeresen lezajlott 2020. október 30-án a HBLF 22. Pénzügyi Csúcstalálkozója.  A hibrid eseményen a résztvevők számos elismert szakember előadását hallhatták arról, hogyan befolyásolja a COVID-19 világjárvány a gazdasági, politikai, valamint kiberbiztonsági intézkedéseket mind hazai, mind pedig globális szinten. 

Sajtómegjelenéseink

A munkahelyeken múlik a gazdaság teljesítménye

Ma a munkahelyeken múlik a gazdasági teljesítmény fenntartása, amihez a kormánynak a versenyképesség javításával kell hozzájárulnia – szögezte le Varga Mihály.

Tovább olvasom»»» 

novekedes.hu, kormany.humagyarnemzet.hugondola.huwebradio.huindex.huteol.husonline.hupromenad.hubeol.hukemma.hukisalfold.humsn.compestisracok.hu, hirado.hu, vasarhely24.com


Varga Mihály szerint egy 3 éves pénzügyi programra van szükség

A miniszter szerint a kormánynak 3 éves pénzügyi programot kell a befektetők elé tárnia, amelyben kifejti, hogy a hiány és az adósság növekedése nem lesz tartós, a rövid ideig tartó átmenet után visszatér a korábbi pályára

Tovább olvasom»»» 


Itt a friss kormányzati prognózis: lassabb lesz 2021-ben a GDP-növekedés

A pénzügyminiszter várakozása szerint 2022 első félévére épülhet vissza a bruttó hazai termék a válság előtti szintre.

Tovább olvasom»»» 

hvg.hu, telex.hu, vg.hu


MNB alelnök: a digitális pénz komoly versenyelőnyt jelenthet

A járvány lassan átformálja a világot. A pandémia miatt világszerte felgyorsultak a digitalizációs folyamatok. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy a fogyasztók az online csatornák felé fordultak, hanem abban is hogy a vállalatok termék illetve szolgáltatás portfoliójának digitalizációja átlagosan hét évvel gyorsult fel – mondta el Virág Barnabás pénteken a HBLF 22. Pénzügyi Csúcstalálkozón.

Tovább olvasom»»»