AZ AGROFUTURA MAGYARORSZÁG KFT. CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ.

AZ AGROFUTURA MAGYARORSZÁG KFT. CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ.

 

Az Agrofutura Magyarország Kft. a biológiai alapú mezőgazdaság és városi zöldfelület fejlesztés elkötelezett képviselője és szakértője. Az AgroFutura a növénytermesztésben, az AnimalFutura a haszonállat tartásban, a Gardenfutura a városi parkok fejlesztésében szolgáltatat olyan technológiákat, amelyek alapja az önfenntartó és önellátó termőföld, mikrobiom, ökoszisztéma. Módszereink 100%-ban szintetikus vegyszermentesek, erős biológiai alapokon nyugszanak összhangban a természettel. Növénytermesztési módszerünk, az Agrofutura Humuszmenedzsment 2019-ben elnyerte az OMÉK Növénytermesztési Nagydíját.

Az elmúlt években meghatározó téma lett a zöld gondolkodás, a körkörös, biomassza alapú gazdaság. Az emberek lelkéből fakad az érzés: akarok tenni valamit a jobb, élhetőbb világért. Cégvezetők komoly megfontolásokat tesznek a társadalom és a vállalat alkalmazottai felé irányuló felelősségvállalási projektek irányába. Sokszor azonban nem tudjuk mi legyen a cél, hogyan lépjük tovább a tettek mezejére.

Az Agrofutura Kft. ajánlata a Hungarian Business Leaders Forum közössége számára, hogy olyan zöldfelületi CSR projekteket tervezzen meg és kivitelezzen, amelyek a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel bírnak a megcélzott közösség és a természet számára mentális, fizikai és lelki síkon egyaránt. Legyen az egy szándék az ökológiai mezőgazdaság irányába vagy a városokban és vállalat udvarán vágynak valami jobbat, valami többet, valami élhetőbbet létrehozni, az Agrofutura készséggel tesz javaslatot a fenntartható, magas minőségű és hatású megoldásra.