Czakó Borbála elnöki köszöntője

Czakó Borbála elnöki köszöntője

Kedves Tagvállalataink, Barátaim, Nőfórum tagok, CEO Forum tagok, 2020 minimum20 támogatók, HBLF munkacsoport vezetők és tagok, Pénzügyi Csúcs/Hard Talk résztvevők és minden barátunk, támogatónk, aki aktivitásával hozzájárul, munkánk és a HBLF sikeréhez!

 
 
 
Engedjék meg, hogy a HBLF elnökeként boldog és sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánjak! 
Szervezetünk a tavaly megrendezett 25 éves jubileumi hét eseményein több mint 500 résztvevővel, az üzleti – állami – civil szektor képviselőivel közösen ünnepelte a negyedévszázados tevékenységét és annak pozitív gazdasági és társadalmi hatásait Magyarországra. 1992-ben Károly Herceg és 11 innovatív vállalatvezető kezdeményezésére hozta létre a Forumot azzal a céllal, hogy fenntartható módon elősegítse Magyarország társadalmi, környezeti és gazdasági fejlődését. Köszönjük Tagvállalatinknak, hogy az elmúlt negyed évszázadban aktívan és elkötelezetten közreműködtek missziónk megvalósításában, ezzel hozzájárulva hazánk fenntartható fejlődéséhez. 
 
Kiemelt és eredményes projektjeinket, mint a Pénzügyi Csúcstalálkozó konferenciasorozatot, a Hard Talk rendezvénysorozatot, CEO Forum találkozókat és Nőfórum eseményeket 2018-ban is változatlanul megszervezzük, az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország kezdeményezés, valamint a 202020 Klub keretein belül pedig tovább folytatjuk munkánkat a sokszínű munkahelyi környezet kialakítása és a női vezetők arányának növelése érdekében. 
 
A megfelelő pénzügyi erőforrások biztosításához szeretném már most felhívni a figyelmet HBLF-ROMASTER Alapítványunk tevékenységére és az 1% adományokra, melynek felajánlásával nagyban segíthetik azt az áldozatos munkát, amelyet a HBLF munkatársai végeznek. Idén lehetőség van arra is, hogy személy szerint nevesítsük támogatóinkat.
 
Örömmel szeretném megosztani azt a hírt, hogy a HBLF ügyvezető igazgatója, Pataki Eszter, egy kislány gyermeknek adott életet. Sok boldogságot és egészséget kívánunk Sára babának és szüleinek is. Eszter távollétében megbízott ügyvezető igazgatóként Kerek Viktória vette át a HBLF irányítását. Viktóriát a viktoria.kerek@hblf.hu e-mail címen érhetik el.
 
Célkitűzéseink eléréséhez, sikereink kollektív megvalósításához kérem további aktív részvételüket programjainkon, kezdeményezéseinkben, hogy az elkövetkező évet is hasonlóan sikeresen zárhassuk!
 
Bízva a további sikeres együttműködésükben, egészségben és sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánok.
 
 
Üdvözlettel,
 
Czakó Borbála
HBLF elnök