Istenesné Solti Andrea az Európai Sokszínűségi Díj 2022 (EDA) shorlist-ese lett "Diversity Champion of the Year" kategóriában

Istenesné Solti Andrea az Európai Sokszínűségi Díj 2022 (EDA) shorlist-ese lett
Kiemelkedő eredményt ért el Istenesné Solti Andrea a HBLF és a Shell Hungary Zrt. Elnöke, aki a HBLF munkatársaival és igazgatóságával és a HBLF tagvállalatok vezetőivel együtt három különleges kezdeményezést vitt sikerre 2022-ben.

 

HBLF a márciusi női vezetői kampánnyal (Nőknek is adjunk végtelen lehetőséget!), a Nemzetközi HBLF X Mentor programmal és az EU-ban egyik legaktívabb Májusi Sokszínűségi Hónappal több mint 7 millió embert ért el.

Ezt a munkát és a programok társadalmi hatását ismerte el az Európai Sokszínűségi Díj (European Diversity Award, EDA), amikor Solti Andreát az Abercrombie Diversity Champion kategória short listájába választotta.

A 2010-ben elindított Európai Sokszínűségi Díj (EDA) mára a kontinens legrangosabb és legelismertebb sokszínűségi eseményévé vált. Az EDA, amelyen az üzleti élet, a politika és a média vezető személyiségei vesznek részt, azokat az egyéneket és szervezeteket ismeri el, akiknek kiemelkedő vezetői tevékenysége valódi változást hozott az esélyegyenlőség, a sokszínűség és a befogadás terén.

HBLF Nemzetközi X Mentor Program a női vezetők következő generációját hozza össze a vezető döntéshozókkal. A résztvevőknek egy éven keresztül lehetőségük van 1:1 találkozókra egy dedikált mentorral, hogy személyre szabott tanácsokat és értékes visszajelzéseket kapjanak. A program tapasztalt mentorai a magyarországi és nemzetközi üzleti vagy közélet kiemelkedő, tapasztalt képviselői. A színfalak mögött a HBLF strukturált felkészítést biztosít és önfejlesztő workshopokat kínál. Az egyéves mentorprogram immár ötödik alkalommal fut sikeresen, és eddig 172 mentorált vett részt. A programnak Andrea vezetése alatt odaítélt díjak között szerepel a 2020-as Open Spotlight Award és a 2021-es Mentor Oscar.

 

HBLF Nőnapi kampány:


HBLF Sokszínűségi Hónap:

 
Gratulálunk a kiemelkedő eredményhez!