2024.09.18. HBLF-ESG Business Meeting

 

Tisztelt HBLF Tagunk!

Szeretettel meghívjuk Önt a szeptember 18-i HBLF ESG Business Meeting-re!

Ahogy arról Ön is értesülhetett, az ESG alapú vállalati működés ösztönzésére jogszabály született 2023 év végén. A magyar ESG törvény célja a jogalkotó szándéka szerint a hazai vállalatok versenyképességének megerősítése, különösen a nemzetközi beszállítói láncban elfoglalt pozíciók kapcsán. Az új jogszabály és a nemrég megjelent végrehajtási rendeletek új feladatokat jelentenek az érintett vállalatok és beszállítóik számára. Mik ezek az elvárások, mely vállalatokat érinti a jogszabály közvetlenül és közvetetten, mi a gazdaságpolitikai cél – többek között erről fogunk beszélni a jogszabály betartásának felügyeletével ellátott Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának ESG igazgatójával, Molnár Csaba Gáborral.

A programon a hazai ESG szabályozásba kaphatunk betekintést, aminek aktualitása, hogy augusztus közepén megjelentek a Magyar Közlönyben a végrehajtási rendeletek, amik leírják a vállalatok pontos feladatát az ESG jogi megfelelés kapcsán.

A programot ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik az ESG téma iránt, akinek a vállalatát közvetlenül érinti a jogszabály, illetve akik nagyvállalati beszállítóként közvetetten érintettek lehetnek.

Dátum: 2024. szeptember 18. 8:30-11:00

Helyszín: 1134 Budapest, Váci út 45. Átrium Park Irodaház C épület földszint, Konferencia terem

Program:

  • 8:30-9:00 vendégek érkezése, regisztráció
  • 9:00-9:30 Molnár Csaba Gábor SZTFH ESG Igazgató előadása
  • 9:30 - 10:00 Molnár Csaba Gábor – Veisz Ákos beszélgetés, Q&A
  • 10:00-11:00 networking

A részvétel csak  HBLF tagvállalatok képviselői számára lehetséges és regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

A parkolást a környező utcákban lehet megoldani, a rendezvény tömegközlekedéssel megközelíthető a Dózsa György úti metrómegállótól pár perc séta.

A rendezvény házigazdája a BDO Magyarország képviseletében Veisz Ákos partner, a HBLF ESG munkacsoport vezetője.