2020. 06. 16. "Back to the new normal" – HR tapasztalatok és tanulságok 2020 júniusában

A Hungarian Business Leaders Forum, a Human Digital Group és a Krauthammer ezúton szeretettel hívja meg Önt június 16-án, 14:00 - 15:30 közötti közös online eseményére! 

A Covid-19 járvány okozta vészhelyzet komoly kihívások elé állította a szervezetek működését 2020 márciusa óta. A járvány lecsengőben, azonban az élet nem ugyanolyan lesz mint előtte és a HR meghatározó szerepet játszik mind az új keretek kialakításában, mind pedig a vezetők és munkatársak támogatásában a változások közepette.

Eseményünkön az “új normára” való hosszútávú berendezkedés eddigi jó gyakorlatait, valamint a jövőre levonható első tanulságait járjuk körbe egy HR vezetői kerekasztal és a résztvevő HR szakemberek tapasztalataira építő virtuális workshop keretében. Egy pillanatképet rajzolunk közösen 2020 júniusában, hogy egymástól tanulva és a még nyitott kérdések megvitatásával készüljünk a továbbiakra. 

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! A legördülő menüben a  „Back to the new normal - HR workshop” lehetőséget kell kiválasztani!

IDŐPONT: 2020. JÚNIUS 16. 14:00 - 15:30

A csatlakozáshoz szükséges Teams linket a Workshop napján küldjük ki a résztvevőknek!
 

Szeretettel várunk Mindenkit!

REGISZTRÁCIÓ