HBLF AdásNap

            A  Business in the Community nevű brit üzleti szervezet évek óta meghirdeti „Give & Gain Day” elnevezésű rendezvényét, amely Nagy-Britanniában a munkahelyi önkéntesség napja. Ezen a napon több száz üzleti vállalkozás részvételével munkavállalók ezrei végeznek különféle önkéntes tevékenységeket.

Idén ötödik alkalommal Magyarországon is megrendeztük a vállalati önkéntesség napját, a HBLF AdásNapot. A magyarországi programot a Business in the Community önkéntességi programjainak hazai partnereként a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) honosította meg. 2015-től az Önkéntes Központ Alapítvánnyal közösen kitűzött célunk minden eddiginél több önkéntes bevonása.

Ezeken a napokon a vállalatok az őket befogadó kisebb és nagyobb közösségek számára végeznek hasznos munkákat. Legyen az fizikai erőfeszítést igénylő épület felújítás, a természeti környezet megtisztítása, vagy éppen a speciális üzleti kompetenciák oktatásban való kamatoztatása, a HBLF AdásNap küldetése hozzájárulni az üzleti világ és érintettjeinek kapcsolatépítéséhez.