2023.03.31. HBLF HR Műhely Ülés / Karrier utak - Mit jelent a karrier / EY

Kedves HBLF HR Műhely Tagok!

A következő HBLF HR Műhely ülés időpontja: 2023. március 31. 9:00

A rendezvény helyszíne: Erst&Young Tanácsadó Kft. ( 1132 Budapest, Váci út 20.)  

A munkacsoport keretein belül Farkas Margit tart előadást Karrier utak – Mit jelent a karrier? címmel.

"Sokat beszélünk generációkról eltérő motivációval, digitalizációról, mely megváltoztatja a munka tartalmát, gazdasági nyomásról a vállalatok életében és egy egyre mobilisabb munkaerő állományról globálisan. Ennek fényében sok vállalat igazít a folyamatain, hybrid működésén, kompenzációján, de kevesebbszer nézzük meg közelről, hogy hogyan változik (ha változnik egyáltanán) a karrier managementről való gondolkodás.

Ugyan azt értjük-e ma karrier alatt, mint 20 évvel ezelőtt? Ugyan olyan eszközökkel kell-e motiválni és fejleszteni a munkatársakat a karrierjük építésében vagy alakításában, mint eddig?

És amennyiben más a karrier definíciója, mint korábban, akkor a fent említett intézkedések hogyan tudnak kapcsolódni ehhez a legjobban, legyen szó sokszínű szervezetről, utánpótlástervezésről, karrier és képzési programokról.

Gondolatébresztő beszélgetés, hogy beazonosítsuk a már rendelkezésre álló legjobb gyakorlatokat és további megoldási lehetőségeket vázoljunk – melyből más tagvállalatok is profitálhatnak."

A HBLF HR Műhely ülései HBLF tagvállalatoknak és HBLF Sokszínűségi Karta aláíróknak díjmentes, külsősöknek a részvételi díj 14 990 Ft.

Kapcsolat: hblf@hblf.hu