A küldetésünk 

Ma Magyarországon a TOP 50 legnagyobb árbevételű vállalatnál mindössze 8% a női CEO-k aránya. Szemléletváltásra, a vezetők elkötelezettségére és támogató programokra is van szükség, hogy elérjük, hogy a vezetésben is tükröződjön társadalmunk összetétele. A HBLF küldetésével összhangban abban hiszünk, hogy összefogással erősebbek vagyunk és nagyobb hatást érünk el a szükséges változásokért, esélyt adva a nők számára is a vezetésben.

 

Hogyan működik a HBLF Xmentor program? 

A HBLF X Mentor Program hozzáférést biztosít közel 100, több nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szenior vezetőnk egyikéhez. Számos női mentorunkat a Forbes Magyarország legbefolyásosabb női vezetők között rangsorolta. 12 hónap alatt a résztevőknek lehetősége lesz 1: (online vagy offline) találkozóra a mentorával, akitől visszajelzést kaphat, tanácsot kérhet, és inspirálódhat, esetleg betekintést nyerhet a kapcsolati hálójába. A találkozók időzítése és helyszínei teljesen a mentor párok egyezségén múlik. A résztvevőket struktúrált program keretében felkészítjük és javasoljuk, hogy mentorálási megállapodásban vázolják fel az együttműködés céljait és kereteit. A program keretében workshop-okat is szervezünk a résztvevőknek pl. az önbizalom erősítéséről és a karrierépítésről. 

 

Kinek szól az HBLF Xmentor program? 

Mentorprogramunk összekapcsolja a női vezetők következő generációját a senior, nemzetközi és helyi döntéshozókkal, hogy őszinte, személyre szabott tanácsokkal, értékes visszajelzésekkel lássa el a résztvevőket. 

A mentor nagyon sok helyzetben jól jön: akár a karrier elindításáról van szó, vagy a következő állás/karrier váltás van napirenden, vagy egy sikeres vállalat vezetését éli meg, vagy egy kicsit elveszettnek érzi magát. 

A HBLF X Mentor program minden fejlődni vágyó nő számára nyitva áll minden ágazatban és szakmában, beleértve a profit- és nonprofit szervezeteket is. Szívesen látjuk a vállalati vezetőket, fiatal szakembereket vagy vállalkozókat.  A gondolkodásmód és a fejlődés iránti elkötelezettség a legfontosabb!
 

Mit nyújt a program a résztvevőknek?

  • egyéves mentorálást 2023. májusától 2024. áprilisig – minimum10 találkozóval
  • magyar és nemzetközi top vezetők egyikét, mint mentort
  • angol és magyar nyelven elérhető mentorálást
  • szakmai anyagokat: Mentorálási Útmutató toolkit
  • felkészítő programot
  • LinkedIn alumni csoportot
  • workshop-kat: #IamRemarkable, reziliencia workshop, karrier tervezés, alkalmanként meghívás HBLF rendezvényekre
 
Az Európai Uniós direktívára építve 2023-ban a HBLF meghirdeti a HBLF Xmentor Executive programot is, amelyre az újonnan kinevezett, vagy előléptetés előtt álló igazgatósági tagok, partnerek jelentkezését várjuk.
A program keretében 3 prémium workshop-t nyújtunk, 3 fontos témában: kockázatok (risks), jogi felelősségre (liabilities) és vállalati reputáció (corporate reputation).

 

További részletekért látogasson el a HBLF Nemzetközi X Mentor Program weboldalára: https://www.xmentorprogram.com/