HBLF-ROMASTER Karácsonyi Jótékonysági Est

       

A HBLF Karácsonyi Jótékonysági Esttel zárja a 2016-os évet a Brit Nagykövetség történelmi épületében, mely utoljára fogad vendégeket, mielőtt a Nagykövetség véglegesen kiköltözik Harmincad utcai épületéből.  Az elmúlt 25 évben a HBLF alapítója, HRH Károly Walesi herceg réven számtalan szállal kötődött a Rainer Károly tervei alapján 1912-ben átadott épülethez, mely Brit Követségként 1947 óta, míg nagykövetségként 1963 óta funkcionál.
 
Az est házigazdája
HMA Iain Lindsay 
 
Mély tisztelettel és szeretettel hívjuk meg Önt fogadással, networkinggel és Szalóki Ági előadásával egybekötött jótékonysági estünkre, melyet első ízben szervezünk a HBLF-ROMASTER Alapítvány javára. Az eseményen kitűntetett figyelmet szentelünk majd a diákoknak és mentoroknak, valamint a Programot támogató cégeknek.
 
                                         Időpont:  
2016. december 1., 18 órától
Regisztráció 17:30-tól                                                                                  
   Helyszín:  Brit Nagykövetség (1051 Budapest, Harmincad u. 6.)
   Dress code:  Business Formal

A jótékonysági est eredményét a HBLF-ROMASTER Alapítvány javára használjuk fel.

 
HBLF 2007-ben indította útjára ROMASTER Programját, mely mára az ország egyik legsikeresebb roma tehetséggondozó programjává nőtte ki magát. Nagyon büszkék vagyunk arra a 20 roma fiatalra, akik eddig diplomát és nyelvvizsgát szereztek, és versenyképes tudással léphettek a programnak köszönhetően a munkaerőpiacra. Valamint arra az 50 tehetséges és tanulni vágyó diákra is, akiket jelenleg 22 vállalat támogat a program keretében.
 
 Az est támogatói:
Gyémánt támogatók         
 Arany támogató     Bronz támogatók        
 
Bízunk benne, hogy az eseményen való részvételükkel támogatják a roma fiatalokat álmaik megvalósításában 
a HBLF-ROMASTER Alapítvány tevékenységén keresztül!

 

Képek