HBLF 25 Éves Jubileumi Hét - HBLF a Sokszínűségért

 
 
A Hungarian Business Leaders Forum idén fontos mérföldkőhöz érkezett, megalapításának 25 éves jubileumi évfordulóját ünnepli. A HBLF Károly walesi herceg személyes kezdeményezésére 1992-ben, 11 innovatív és úttörő vállalatvezető támogatásával jött létre a régióban elsőként. Szervezetünk célja a megalakulás óta változatlan, tagjaink aktív közreműködésével fenntartható módon kívánjuk elősegíteni Magyarország társadalmi, környezeti és gazdasági fejlődését.
 
 
   ELŐADÓK  
       
                     
Czakó Borbála
HBLF elnök
 
H.E. Isabelle Poupart
Magyarország Kanadai
Nagykövete
 
Melanie Seymour
BlackRock Budapest
vezérigazgató
 
Volom András
ENSZ Ifjúsági küldött
 
 
 
Időpont: 2017. október 12., (csütörtök) 8:30-10:00
Helyszín: Kanadai Nagykövetség (1027 Budapest, Ganz u. 12-14.)
 
Program:
  • Czakó Borbála, a HBLF elnökének köszöntője
  • H. E. Isabelle Poupart, Magyaroszág Kanadai Nagykövetének előadása
  • Melanie Seymour, BlackRock Budapest vezérigazgatójának előadása 
  • Volom András, a HeForShe Magyarország vezetőjének előadása
  • EU Sokszínűségi Karta Magyarország ünnepélyes aláírás
 
Az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország jelentős szinergiákra építve, a HBLF és az mtd együttműködésében jött létre 2016-ban. A nemzetközi szintű és Magyarország Kormányának támogatását is élvező európai kezdeményezés célja a szemléletformálás, valamint az első számú vezetők és döntéshozók elkötelezése a sokszínűség, esélyegyenlőség és diszkrimináció-mentesség támogatása mellett.
 
Bízunk abban, hogy az ünnepélyes aláírás során vállalata megerősíti elkötelezettségét a Sokszínűségi Karta Magyarország mellett!
 
A részvétel regisztrációhoz kötött.
 
A rendezvény hivatalos nyelve angol, tolmácsolást nem tudunk biztosítani. 
Az eseményt követően könnyű ebédet szolgálunk fel a résztvevőknek.
 
 A 25 Éves Jubileumi Hét Támogatói  
 
Alapító Támogatók
   
 
 Kiemelt támogató
 
 

Támogató

 
A 25 éves jubileumi ünnepi héten, 2017. október 9-13. között szakmai programokkal készülünk az üzleti, állami és civil szféra képviselői számára, melyek méltón zárják az elmúlt 25 évet és indítják el a következő negyed évszázados tevékenységünket.
 
Az ünnepi hét kiemelt eseménye a Magyar Tudományos Akadémián megrendezésre kerülő 25 éves jubileumi fogadás lesz október 12-én, melynek díszelőadója Kapitány István, a Shell globális alelnöke, a HBLF korábbi elnöke.  Emellett számos magas szintű rendezvénnyel emlékezünk meg az elmúlt 25 évről, Rendkívüli Csúcstalálkozót szervezünk Dr. Sulyok Tamás, elnök úr fővédnökségével az Alkotmánybíróságon, Exkluzív CEO Forumot tartunk Lázár János miniszter úr meghívására a Parlamentben. Az évfordulós hét keretében az átláthatósági munkacsoport konferenciát tart "Az üzleti kapcsolatok hálójában” címmel, fenntarthatósági munkacsoportunk „Europe Ambition 2030” címmel szervez találkozót, melynek házigazdája Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek ombudsmanja, a sokszínűségi munkacsoport pedig unconscious bias tréninget szervez c-level vezetőknek. A 25 éves jubileumi héten HMA Iain Lindsay Brit Nagykövet díszvacsorát ad a HBLF tiszteletére. 
 
 
 

Képek