HBLF 25 ÉVES JUBILEUMI HÉT - Unconscious Bias tréning

 
 
Hungarian Business Leaders Forum idén fontos mérföldkőhöz érkezett, megalapításának 25 éves jubileumi évfordulóját ünnepli. A HBLF Károly walesi herceg személyes kezdeményezésére 1992-ben, 11 innovatív és úttörő vállalatvezető támogatásával jött létre a régióban elsőként. Szervezetünk célja a megalakulás óta változatlan, tagjaink aktív közreműködésével fenntartható módon kívánjuk elősegíteni Magyarország társadalmi, környezeti és gazdasági fejlődését.
 
Az Unconscious Bias tréningen a mindenkiben meglévő rejtett előfeltevések és előítéletek fogalma kerül felszínre és az, hogy ezek hogyan befolyásolják egyének, csapatok és szervezetek mindennapi működését. Egyben a résztvevők választ kapnak arra a kérdésre, hogy miért lett olyan divatos hívószó az Unconscious Bias. Emellett betekintést nyernek, hogy ezen feltevések hogyan határozzák meg az emberekkel kapcsolatos döntéseket és felismerik, hogy miért fontos ezzel foglalkozni ahhoz, hogy mélyebben megértsük a munkahelyi esélyegyenlőség megteremtésének lehetőségét. Tippeket kapnak arra, hogyan lehet egyénileg és a szervezetekben (a munkatársak felvételénél, előléptetéseknél, kompenzációnál) kontrollálni az előfeltevéseink negatív hatásait. 
 
   TRÉNER  
       

BÍRÓ ÁGOTA
Employee Inspiration Lead,
Emarsys


 

Időpont: 2017. október 10.(kedd), 09:00-12:30

Helyszín: E.ON Hungária Zrt. (1134 Budapest, Váci út 17.)

 

BY INVITATION ONLY

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az esemény nyelve magyar.

 A 25 Éves Jubileumi Hét Támogatói  
 
Alapító Támogatók
   
 
Kiemelt támogató

Támogatók

 

A 25 éves jubileumi ünnepi héten, 2017. október 9-13. között szakmai programokkal készülünk az üzleti, állami és civil szféra képviselői számára, melyek méltón zárják az elmúlt 25 évet és indítják el a következő negyed évszázados tevékenységünket.

Az Ünnepi fogadás a 25 Éves Jubileumi hét kiemelt eseménye. Emellett számos magas szintű rendezvénnyel emlékezünk meg az elmúlt 25 évről, Rendkívüli Csúcstalálkozót szervezünk Dr. Sulyok Tamás, elnök úr fővédnökségével az Alkotmánybíróságon, Exkluzív CEO Forumot tartunk Lázár János miniszter úr meghívására a Parlamentben. A 202020 Klub tagjai számára eseményt szervezünk a Kanadai Nagykövetségen, egybekötve az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország éves aláró eseményével, melynek házigazdája HE Isabelle Poupart Nagykövetasszony lesz. Az évfordulós hét keretében az átláthatósági munkacsoport konferenciát tart "Az üzleti kapcsolatok hálójában” címmel, fenntarthatósági munkacsoportunk pedig „Europe Ambition 2030” címmel szervez találkozót, melynek házigazdája Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek ombudsmanja. A 25 éves jubileumi héten HMA Iain Lindsay Brit Nagykövet díszvacsorát ad a HBLF tiszteletére. 
 

 

Képek