Nemzetközi tehetségkutató verseny fiatal PR-es szakembereknek

 

Nemzetközi tehetségkutató verseny fiatal PR-es szakembereknek

KEDVEZMÉNYES NEVEZÉSI DÍJ HBLF TAGVÁLLALATOKNAK

 

Az ICCO nemzetközi kommunikációs tanácsadó szervezet új, globális versenyt indít 35 év alatti PR-szakemberek számára, amelynek magyarországi selejtezőjét az MPRSZ bonyolítja le. 

Nagy-Britannia, Franciaország, Dánia és sok más egyéb ország mellett Magyarország is országos selejtezőt indít az MPRSZ szervezésében és a Szerencsejáték Zrt támogatásával. A selejtezőn derül ki, hogy melyik kétfős csapat lesz a győztes, amely hazánkat képviseli a világversenyen. A magyarországi selejtezőre bármelyik 35 év alatti PR szakember jelentkezhet, legyen akár ügynökségi vagy vállalati dolgozó, szabadúszó szakember vagy egyetemista.

A magyarországi selejtezőn a nevező csapatok egy hazai civil szervezettől kapják meg a briefet, amely alapján a délelőtt folyamán elkészítenek egy rövid prezentációt, majd azt délután prezentálják maximum 3 percben a zsűri előtt. A zsűriben olyan neves hazai kommunikációs szakemberek foglalnak majd helyet, mint Hadnagy Luca, korábbi Cannes Young Lions nyertes PR tanácsadó, Jákó Eszter Júlia, az MVM Zrt csoportszintű kommunikációs igazgatója, Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, Kőszegi András, márkatanácsadó, Papp-Váry Árpád, a Metropolitan Egyetem dékánja és Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke. 

 

A selejtező időpontja 2021. szeptember 28. kedd, 

Jelentkezési határidő: szeptember 23.

Bővebb információ, jelentkezés: https://www.mprsz.hu/nemzetkozi-tehetsegkutato-verseny-indul-a-pr-szakmaban/

 

 

Képek