SOKSZÍNŰSÉG HETE - SHELL HUNGARY zRt. - UNCONSCIOUS BIAS TRÉNING

                              

 

HBLF Sokszínűségi hét - Unconscious Bias tréning


Kedves HBLF Tagvállalatok! Kedves Nőfórum Tagunk!
Kedves HBLF Sokszínűségi Karta Aláírók!

 

Szeretettel meghívjuk Önt a 2019 évi Sokszínűségi hét keretében megrendezésre kerülő Unconscious Bias tréningre.
 
Az Unconscious Bias tréningen a mindenkiben meglévő rejtett előfeltevések és előítéletek fogalma kerül felszínre és az, hogy ezek hogyan befolyásolják egyének, csapatok és szervezetek mindennapi működését. Egyben a résztvevők választ kapnak arra a kérdésre, hogy miért lett olyan divatos hívószó az Unconscious Bias. Emellett betekintést nyernek, hogy ezen feltevések hogyan határozzák meg az emberekkel kapcsolatos döntéseket és felismerik, hogy miért fontos ezzel foglalkozni ahhoz, hogy mélyebben megértsük a munkahelyi esélyegyenlőség megteremtésének lehetőségét. Tippeket kapnak arra, hogyan lehet egyénileg és a szervezetekben (a munkatársak felvételénél, előléptetéseknél, kompenzációnál) kontrollálni az előfeltevéseink negatív hatásait.
 
A tréningen gyakorlati tapasztalatok megosztásán keresztül a résztvevők közösen átgondolhatják, hogy saját szervezetükben milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a sokszínűség menedzsment területén és hogyan lehetne bevezetni a nem tudatos előítéletekkel kapcsolatos ismereteket. 

 

Időpont: 2019. május 22-én 9-11 óra
Helyszín: SHELL Hungary zRt., 1113. Budapest, Bocskai út 134-146.

 
Tréner: Bíró Ágota, Employee Inspiration Lead, Emarsys

 
A tréningen a részvétel a HBLF tagvállalatoknak, Karta aláíróknak és Női Fórum tagoknak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezést érkezési sorrendben tudjuk fogadni.


RSVP: zita.pergel@hblf.hu  
 
 

Üdvözlettel, 

Czakó Borbála                                                Istenesné Solti Andrea

HBLF elnök                                                    HBLF HR Műhely vezetője

 

Az esemény támogatója:

 

 

Képek