Dr. Beleznay Zsuzsanna csatlakozott a HBLF-hez

Dr. Beleznay Zsuzsanna csatlakozott a HBLF-hez

Jogászként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd egy nemzetközi faktorcégnél dolgoztam, közben pedig megszereztem közgazdász másoddiplomámat, majd a törvényalkotási folyamatokban vettem részt az Országgyűlésben. 2020 júniusában választottak meg Terézváros kereskedelemért-turizmusért és köztisztaságért felelős alpolgármesterének, amelyet mérhetetlen megtiszteltetésként éltem meg. Soha nem a pozíciót tartom szem előtt, hanem az azzal járó feladatokat. 

“Szép napot kívánok Mindenkinek!

Beleznay Zsuzsanna vagyok, első sorban egy kicsi lány anyukája, másodsorban alpolgármester, nő és családpolitikával foglalkozó képviselő.

Jogászként végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd egy nemzetközi faktorcégnél dolgoztam, közben pedig megszereztem közgazdász másoddiplomámat, majd a törvényalkotási folyamatokban vettem részt az Országgyűlésben. 2020 júniusában választottak meg Terézváros kereskedelemért-turizmusért és köztisztaságért felelős alpolgármesterének, amelyet mérhetetlen megtiszteltetésként éltem meg. Soha nem a pozíciót tartom szem előtt, hanem az azzal járó feladatokat. A nyitott ajtók politikájában hiszek, éppen ezért minden alkalommal arra ösztönzöm az embereket, illetve a kerületben található gazdasági szereplőket, hogy bátran keressenek meg a problémáikkal, ötleteikkel. Azt gondolom, hogy ez a fajta hozzáállás hosszútávon egy innovatív és együttműködő rendszert eredményezhet, a már megszokott bonyolult és bürokratikus helyett. 

Az állandó fejlődésben hiszek, emiatt pedig keresem azokat a közösségeket, ahol olyan emberek vesznek körül, akiktől tanulhatok, ahol olyan képzéseken vehetek részt, amelyekből építkezhetek. Az egyik nagyon kedves ismerősöm már egy éve mesélt a HBLF-ről, akkor el is olvastam mindent a szervezetről, csak a COVID miatt elmaradt a jelentkezés. Most viszont elérkezettnek éreztem az időt ahhoz, hogy kérjem a tagként való csatlakozásomat Önökhöz annak érdekében, hogy minél több közösségépítő eseményen, rendezvényen, képzésen vehessek részt.

Hálásan köszönöm, hogy elolvasták a bemutatkozómat.”