Új munkacsoportot indít a HBLF

Új munkacsoportot indít a HBLF
A mesterséges intelligencia és a robotok mára a gazdaság fontos elemeivé váltak, így egyre fontosabb, hogyan reagálunk a technológia fejlődésére.  A HBLF szeptemberben induló Digitális Munkacsoportja, melynek vezetője Veres Rita, az Aon Hewitt cégvezetője és a Singularity University budapesti nagykövete lesz, arra keresi majd a választ, hogy az éppen zajló ipari forradalom 4.0 során az exponenciálisan fejlődő technológiával hogyan tudunk lépést tartani. 
 

Hogyan tudjuk átalakítani lineárisan működő szervezeteinket és hogyan tudjuk felpörgetni lineárisan gondolkozó embereinket. Milyen hatással bír a digitalizáció az üzleti szektor szereplőire és a humán erőforrás menedzsmentre. Mire es hogyan készüljenek fel, reagáljanak a munkaadók és a munkavállalók egyaránt. 

Témáink között szerepel majd a digitális kultúra, a jövő exponenciális vezetői, és a digitális HR szervezet kialakítása. A munkacsoport munkájához pedig olyan szakemberek csatlakoznak, mint Frankó Csuba Dea, a Spark Institute vezetője vagy Szelecki Zsolt, globális digitális HR szakértő.
 
Olyan humán szakemberek és jövőbe tekintő vezetőket várunk, akik szeretnek kilépni a keretek közül, izgalmasnak tartják a jövő kihívásait, és szeretnének közösen kialakítani egy gondolkodási keretet, amelyet akár vállalatuknál is alkalmazhatnak.
 
Alakuló ülés
Időpont: 2017. szeptember 27. (SZERDA), 14:00-16:00
Helyszín: Aon Hewitt (1138 Budapest, Dunavirág utca 2.)