ÚJ ELNÖKSÉGI TAGOK A HUNGARIAN BUSINESS LEADERS FORUM-NÁL

A HBLF Éves Közgyűlése 2024. május 27-én újraválasztotta Jamniczky Zsoltot, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettesét, mint HBLF igazgatót. A Közgyűlés egy új elnökségi tagot is választott, Dr. Fehérváry Ákos, a Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry - Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda Managing Partnerének személyében. Dr. Fehérváry Ákos egyúttam a HBLF-Romaster Alapítvány kuratóriumi elnöki posztját is betölti.

 

Jamniczky Zsolt az újraválasztása kapcsán elmondta:


„Együtt mindig többre vagyunk képesek, mint külön-külön. Amikor az üzleti élet egyenként is nagy hatású döntéseket hozó vezetőiről van szó, ez hatványozottan is igaz. Ezért kulcsfontosságú, hogy fórumot biztosítsunk az elsőszámú döntéshozók, vezetők és szakértők számára az együtt gondolkodásra és segítsük a felelős üzleti megoldások, a legjobb gyakorlatok elterjesztését. Büszkeséggel tölt el, hogy már a hatodik évemet kezdhetem a HBLF igazgatójaként, és támogathatom ezt a Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődését szolgáló küldetést.”

 

 

„Nagyon köszönöm a bizalmat a HBLF, illetve a Romaster Alapítvány részéről és megtiszteltetés, hogy velük dolgozhatok. A HBLF az egyik legnagyobb elismertségű és talán a legaktívabb üzleti szövetség szerteágazó tevékenységgel, amely elkötelezett kiemelt társadalmi célok iránt. Örömmel várom a közös munkát az elnökséggel, és megtiszteltetés számomra, hogy támogathatom a szervezet célját, hogy elősegítse Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését. A Romaster Alapítvány pedig különösen fontos számomra. Eddigi kiemelkedő tevékenysége egy olyan stabil alapot ad, amelyre építve a roma szervezetek és a vállalti kör partnerségének kiterjesztésével a roma fiatalok tehetséggondozó programját egy még magasabb szintre tudjuk emelni, így adva teret minél több tehetségnek a szakképesítés vagy a diploma megszerzéséhez.” - nyilatkozta Ákos a megválasztása kapcsán.