A Hungarian Business Leader Forum idén, 2022-ben ünnepli 30 éves, jubileumi fennállását. A hazai szervezet 1992-ben jött létre a londoni The Prince of Wales International Business Leaders Forum magyar szervezeteként, Károly herceg, aki most már III. Károly király, személyes kezdeményezésére.  


A HBLF Magyarország kiemelkedő, közhasznú szervezete, egyesülete. Közel 100 hazai és nemzetközi vállalkozást, az üzleti szektor legfontosabb elsőszámú vezetőit, döntéshozóit és elismert szakértőit tömörítő NGO. Tagjai elkötelezettek a felelős vállalatirányítás mellett. 

A HBLF alap küldetése a mai napig nem változott: a HBLF tagjai aktív közreműködésével elősegíti Magyarország társadalmi, gazdasági és környezeti fenntartható fejlődését. A szervezet alapításakor megfogalmazott fontos cél tehát mindmáig aktuális: széles körben elfogadtatni a vállalatok társadalmi szerepvállalását, a tagok aktív munkájára építve. A szervezet fontos katalizátorként működik az üzleti szférában, számos társadalmi projekt kezdeményezőjeként és megvalósítójaként segíti, támogatja és tudatos, felelős magatartásra ösztönzi az üzleti élet meghatározó vezetőit.

A HBLF 30 GÁLAEST
A  „Legyen a jövő mindenkié!” 30 éves Jubileumi Gálaest 2022. szeptember 28-án került megrendezésre a Budavári Királyi Lovardában.
Az esemény fővédnöke Novák Katalin, köztársasági elnök, aki személyes jelenlétével és inspiráló beszédével tisztelte meg a szervezetünket és a vendégeinket.
Védnökök: H.M.A. Paul Fox, Nagy Britannia budapesti nagykövete és H.E. Kumin Ferenc, Magyarország londoni nagykövete.
 
Az ünnepi eseményen köszöntő beszédet mondott - többek között - Istenesné Solti Andrea, a HBLF elnöke, H.E. Czakó Borbála, a HBLF tiszteletbeli elnöke. A svédasztalos vacsorával, pezsgős fogadással egybekötött est különleges fellépője a nemzetközi népszerűségnek örvendő Attraction Juniors árnyékszínház volt, akik Magyarországon első ízben léptek fel az antybulliing előadásukkal.

Támogatóinknak köszönjük, hogy ez az esemény megvalósulhatott!

30 év - 30 érv
Tagjaink a HBLF 30 éves jubileumi fennállása alkalmából osztják meg gondolataikat a HBLF küldetésével, céljaival kapcsolatban.