SOKSZÍNŰSÉG HETE - HBLF - SHELL HUNGARY zRt. - HBLF VÁLLALATKÖZI NŐI MENTOR PROGRAM "RAPID RANDI"

 

 

                . 

 

HBLF Mentor program 2019/2020


Kedves HBLF Tagvállalatok! Kedves Nőfórum Tagunk!
Kedves HBLF Sokszínűségi Karta Aláírók!

 

A 2017-ben elindított HBLF - BWN mentor programunkban 15 pár vett részt és ők egy éven keresztül dolgoztak azért, hogy a program elején megfogalmazott célkitűzések megvalósuljanak és a mentoráltak fejlődjenek. A mentorok nagy örömmel szánták idejüket a találkozókra, barátságok és nagyszerű együttműködések születtek. Azt tapasztaltuk, hogy HBLF mentornak lenni egy nagy elismerés és értékes tapasztalat.  

E program sikerére építve a HBLF 2019-ben ismét meghirdeti a vállalatközi női mentorprogramját. Ezzel is szeretnék támogatni a női vezetők fejlődését és elősegíteni a nemek arányos részvételét a vezetésben. A kezdeményezéssel a HBLF tagvállalatainak és a Sokszínűségi Karta aláíróinak is értéket szeretnénk nyújtani.  Bízunk abban, hogy a program által nyújtott tapasztalaton keresztül segíthetjük a mentori kompetenciák fejlesztését és hasonló, akár vállalaton belüli programok fenntartását, illetve elindítását.

A programot egy jó hangulatú “rapid randival” indítjuk, amelyre a HBLF Sokszínűségi Hetének keretén belül kerül sor. A rendezvény célja, hogy mentorok és mentoráltak szakmailag is felkészüljenek, megismerkedjenek egymással, ezzel is előkészítve a lehető legjobb párok kialakítását szimpátia és szakmai érdeklődés alapján.  

  

Időpont: 2019. május 22. -  15:00-17:30 
Helyszín: SHELL Hungary zRt, 1113. Budapest, Bocskai út 134-146.

 

A rendezvény moderátorai:

dr. Juhos Andrea Managing Partner, Lee Hecht Harrison Hungary
Csontos Tímea Szervezetfejlesztési Tanácsadó, Purpose & Company

Mentoráltnak a HBLF tagvállalatok és Sokszínűségi Karta aláíró szervezetek nevezhetnek egy-egy női munkatársat. A jelöltek lehetnek már vezetői pozícióban is, vagy akik a vezetővé válás útján haladnak. A program sikerének kulcsa, hogy a mentorált elkötelezett legyen, meg tudja fogalmazni, hogy miben szeretne fejlődni és mit vár ettől a programtól.

Mentornak a többéves vezetői tapasztalattal rendelkező felső és középvezető férfiak és nők jelentkezését várjuk. A mentorainkat a május 22-i rendezvényen felkészítő beszélgetéssel és szakmai anyagokkal támogatjuk.  

Várjuk a jelentkezéseket a mentor programba és a május 22-i találkozóra. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 
RSVP zita.pergel@hblf.hu 

Köszönjük, hogy a program támogatásával hozzájárul a Sokszínűségi Karta céljainak megvalósulásához.

Üdvözlettel,


 

Czakó Borbála                                                Istenesné Solti Andrea
HBLF elnök                                                    HBLF HR Műhely vezetője

 

Az esemény támogatója: 

 

 

Képek