WHO ARE YOU? – FEMALE LEADERSHIP MODELS IN BUSINESS LIFE - / SAP / BEKE CSILLA LIFE COACH - 2019. június 28.

 

Who are you? – Female Leadership Models in Business Life

 

Kedves HBLF Tagunk! Kedves Karta Aláírók! Kedves Partnereink! 


Szeretettel meghívjuk Önt tagvállalatunk az SAP Hungary "Who are you" - Female Leadership Models in Business Life szemináriumára. 

 

Időpont: 2019. június 28. (péntek) 9:00 - 11:20
Helyszín: 1031. Budapest, Záhony utca 7.
Parkolás: SAP vendégparkoló
( a recepcióra a SAP kiírást követően lifttel lehet feljutni )

 

Program:

9:00 - HBLF köszöntő

9:00 -  SAP köszöntő, tréner bemutatása

9:10  - 'Who are you" - Female Leadership Models in Business Life
11:00 - 11:20 Q&A

 

Részvételi díj:
Karta Aláíróknak és HBLF tagdíj fizetőknek - ingyenes
Partnereinknek: 9 900 Ft + 0% ÁFA

Kérjük, részvételét legkésőbb 2019. június 24-ig (hétfő) igazolja vissza a zita.pergel@hblf.hu e-mail címen!

 

Szeminárium témája:
A HBLF új, szemléletformáló szemináriumát mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék tudni, hogy az alapvetően férfi működésmód mentén berendezett céges és vezetői világunkban hogyan lehet tudatosabban támaszkodni a bennünk egyedileg meglévő női adottságainkra. Miért van az, hogy attól mert nők, női vezetők vagyunk mégsem vagyunk teljesen egyformák. Léteznek különböző nőtípusok és akár mi magunkban is felfedezhetjük egyiket-másikat. Így közelebb juthatunk magunkhoz is, de többi nőtársunk megértéséhez is. Az adott kategóriába tartozó nőtípusok hasonló erősségekkel, problémákkal és kihívásokkal rendelkeznek, hiszen ezek mind azonos tőről fakadnak… A japán származású amerikai jungiánus pszichiáter (a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora) Jean Shinoda Bolen elméletén alapuló szeminárium a görög mitológia istennő-alakjaiban jeleníti meg ezeket a különböző női modelleket, akik egy-egy helyzetben máshogy viselkednek, más motiválja őket, máskor érzik magukat komfortosan, vagy éppen kellemetlenül. A szeminárium legfőbb mondandója, hogy önmagunkon, ha szükséges bármikor tudunk változtatni, és ezért nem vagyunk kiszolgáltatva sem a sorsunknak, sem a saját lelki alkatunknak. A szemináriumon külön szeretettel várjuk a magukat tudatosnak valló férfi vezető HBLF tagtársainkat is. Biztosak vagyunk benne, hogy férfitársaink egy új perspektívával gazdagodnak majd, ha velünk tartanak június 28-án.
 

A szeminárium vezetője: 

Beke Csilla - tanár, Life coach, lovasterapeuta, mentálhigiénés szakember  
 

Csilla az ELTE BTK-n végzett, majd a SOTE  Mentálhigiénés tanszékén szerzett másoddiplomát. Főbb területei – a tanítás mellett – az önismeret, a női erő kiaknázása, kibontakozásának elősegítése - dramatikus eszközökkel. 15 éve vezet női önismereti csoportokat, illetve tart 1:1 coaching alkalmakat. Célja, hogy a hozzá forduló nők a saját nőiességükkel minél jobban tisztába legyenek, annak gyökereit megtalálják és az ebből fakadó erőt kamatoztatni tudják az egyébként alapvetően férfi logika alapján működő munkahelyükön és a magánéletben egyaránt. „Nem esett messze az alma a fájától”, hiszen édesanyja, Dr. Gallus Klára igen neves pszichológus volt, így tőle kapta természetes családi keretek között a pszichológiai alapokat, tőle tanulta az autogén tréning - mint stresszoldó, relaxációs technika – alapjait, a csoportdinamika működésének sajátosságait és az egyéni segítő szakma fortélyait. Ezeket tovább fejlesztve alkalmazza a görög mitológiai női archetípusok rendszerét ahhoz, hogy általa a nők felismerhessék saját adottságaikat, határaikat és tudatosabban fejleszthessék tovább személyiségüket és alkalmazzák azokat egyéni vezetési gyakorlatukban.

 

Üdvözlettel,

    Czakó Borbála                          Gál Orsolya                                     Pergel Zita 
     HBLF - elnök               HBLF - ügyvezető igazgató              Sokszínűségi Karta
                                                                                                                 Magyarország
                                                                                                                        titkár


Az esemény támogatója: 

 

 

Képek