A Sanofi-Aventis csatlakozott a HBLF-hez!

A Sanofi-Aventis csatlakozott a HBLF-hez!

 

 

Az élettudományok terén vezető szerepet betöltő Sanofi magyarországi vállalatával bővült a Hungarian Business Leaders Forum tagsága.

 

                                                                         

„A csatlakozással olyan befogadó közegre leltünk, amely hozzásegít minket fő értékeink erősítéséhez” – mondta a Sanofi-Aventis Zrt. vezérigazgatója. Szörényi Beáta tavaly ősz óta irányítja országigazgatóként a Sanofi magyarországi tevékenységét. 2012-ben lépett be a vállalathoz, azt megelőzően többek között a Coca-Colanál, a Sara Lee-nél, az LG Electronics-nál szerzett tapasztalatot.

 

„A HBLF-fel és tagságával a vállalati felelősségvállalás több területén is el tudunk képzelni együttműködést, olyan főbb témák mentén, amilyen a munkahelyi sokszínűség, a nők szerepe a munkában vagy a tisztességes üzleti magatartás” – hangsúlyozta Szörényi Beáta, aki ennek egyik kézzel fogható formájaként a tagok közötti tapasztalatcsere értékét emelte ki. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a nemek közötti egyensúlyra a döntéshozói és egyéb pozíciókban egyaránt, a magyarországi leányvállalat kiemelkedően magas arányú női vezetővel és munkavállalóval rendelkezik.