Főoldal Hírek és Események
Y-MENTORING Program

Y-MENTORING Program

 
HBLF 2017-ben elindította Y-Mentoring programját a Business Women’s Network-kel együttműködve. A vállalatok közötti mentor program célja, hogy az Y generációs női szakembereknek nyújtson eligazodást és fejlődést a szakmai életben. 
 
 
Elindult az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország

Elindult az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország

2016. október 20. – Ünnepélyes keretek között 50 vállalat kötelezte el magát a mai napon, hogy alapító aláírója legyen az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországnak, annak érdekében, hogy előmozdítsák a sokszínű munkahelyek kialakítását. A vállalatok a Karta aláírásával önkéntesen vállalják, hogy tiszteletben tartják az egyenlő bánásmódot, és konkrét lépéseket tesznek egy sokszínű szervezeti kultúra létrehozása érdekében. Az ünnepélyes aláírásra a Holland Nagykövetség Rezidenciáján a Shell Magyarország, a Pannon Kincstár és a Magyar Telekom támogatásával került sor, az eseményen a CSR Europe képviselői is részt vettek. A kormány támogatását is élvező kezdeményezés magyarországi képviseletét a HBLF látja el az mtd Tanácsadói Közösséggel együttműködve. 

Átadták a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat

Átadták a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját
 
2016. október 17. – Idén a vízminőség javítása, vízi-közmű fejlesztések, egészséges vízbázisok felkutatása terén kimagasló eredményeket elért Aquaprofit nyerte a harmadik alkalommal átadott Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerést odaítélő kuratórium indoklása szerint az Aquaprofit egy olyan cég, mely szervezeti filozófiájával, tevékenységével példaként szolgálhat más hazai vállalkozások számára. 
 
 
Átadták a HBLF „Média a Társadalomért” díjait

Átadták a HBLF „Média a Társadalomért” díjait

Budapest, 2016. április 21. – Belicza Bea (24.hu), Halmos Máté (Index.hu) és Berei Dániel (SzeretlekMagyarorszag.hu) kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) „Média a Társadalomért” díját. Az elismeréseket április 21-én, ünnepi fogadáson adták át a KPMG Hungária Kft. irodaépületében.

HBLF-MAGICOM CSÖRGŐLABDAVERSENY 2016

HBLF-MAGICOM CSÖRGŐLABDAVERSENY 2016

A Hungarian Business Leaders Forum, a MagiCom Kft. támogatásával ismét Csörgőlabdaversenyt rendezett 2016. április 9-én. A méltán nagysikerű versenyen, idén 8 csapat díjmentesen mérkőzhetett meg a Megyeri úti Tungsram Sport Clubban.  
 
Átadásra került a HBLF Visionary Ledaership Díj

Átadásra került a HBLF Visionary Ledaership Díj

 

A HBLF 2009-ben azzal a céllal alapította e díjat, hogy elismerje azon hazai és külföldi vezető egyéniségek eredményeit, akik az életük bármely területén sikeresen hozzájárultak a társadalmi felelősségvállaláshoz.

XIII. HBLF Kerekesszékes Kosárlabdaverseny

XIII. HBLF Kerekesszékes Kosárlabdaverseny

A Hungarian Business Leaders Forum tizenharmadik alkalommal rendezte meg Kerekesszékes Kosárlabdaversenyét, tagvállalatok csapatai részvételével. A versenynek a Kocsis Sándor Sportközpont adott otthont 2015. október 17-én.