Digitális

Vezető: Hajós Balázs

   MISSZIÓ   
     
A mesterséges intelligencia és a robotok mára a gazdaság fontos elemeivé váltak, így egyre fontosabb, hogyan reagálunk a technológia fejlődésére.  A HBLF arra keresi majd a választ, hogy az éppen zajló ipari forradalom 4.0 során az exponenciálisan fejlődő technológiával hogyan tudunk lépést tartani. 
 
Hogyan tudjuk átalakítani lineárisan működő szervezeteinket és hogyan tudjuk felpörgetni lineárisan gondolkozó embereinket. Milyen hatással bír a digitalizáció az üzleti szektor szereplőire és a humán erőforrás menedzsmentre. Mire es hogyan készüljenek fel, reagáljanak a munkaadók és a munkavállalók egyaránt.
Témáink között szerepel majd a digitális kultúra, a jövő exponenciális vezetői, és a digitális HR szervezet kialakítása. 
 
Olyan humán szakemberek és jövőbe tekintő vezetőket várunk, akik szeretnek kilépni a keretek közül, izgalmasnak tartják a jövő kihívásait, és szeretnének közösen kialakítani egy gondolkodási keretet, amelyet akár vállalatuknál is alkalmazhatnak.
 
 

 
 
   TEVÉKENYSÉG   
  2018  
  • 2018-ban két munkacsoport találkozót tartottunk az Aon Hewitt és Erste Bank Hungary Zrt. tagvállalatainknál.
  • 2019-ben azzal foglalkozunk, hogyan tudjuk átalakítani lineárisan működő szervezeteinket és hogyan tudjuk felpörgetni lineárisan gondolkozó embereinket. Milyen hatással bír a digitalizáció az üzleti szektor szereplőire és a humán erőforrás menedzsmentre. Mire es hogyan készüljenek fel, reagáljanak a munkaadók és a munkavállalók egyaránt. Témáink között szerepel majd a digitális kultúra, a jövő exponenciális vezetői, és a digitális HR szervezet kialakítása.

 
 
   TEVÉKENYSÉG   
  2017  

 

  • Alakuló ülés:

Időpont: 2017. október 19. (CSÜTÖRTÖK), 15:00-17:00

Helyszín: Aon Hewitt (1138 Budapest, Dunavirág utca 2.)

 

Csatlakozás a HBLF-hez

A HBLF tagjává váló társaságok belépésükkel kinyilvánítják elkötelezettségüket a felelős üzleti magatartás iránt, és elérhetővé válik számukra a HBLF által biztosított egyedülálló, gyakorlaton alapuló tudásanyag, valamint rendelkezésükre állnak az innovatív és stratégiai vezetőképző programok és a célok megvalósítását elősegítő eszközök.

Ha szeretne csatlakozni a HBLF-hez, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Tel:+ 36 30 594 4876

E-mail: hblf@hblf.hu

Amennyiben csatlakozni szeretne a Hungarian Business Leaders Forumhoz kérjük, kövesse az alábbi lépéseket

   

1. Válassza ki az Önnek megfelelő tagságot

  • Főtámogató Tag
  • Tanácsadó Tag
  • Nagyvállalati Tag
  • Kis- és Középvállalkozás Tag
  • Pártoló Tag
  • Természetes személy Tag

 

    

2. Töltse ki az itt elérhető online formot, majd a választott tagsági formájának megfelelő felvételi kérelmet, mely az Alapszabályunk betartását vállaló nyilatkozat, töltse le és kitöltve postai úton jutassa el hozzánk.

     

 

     

3. Juttassa el belépési nyilatkozatát irodánkba

Levelezési címünk: HBLF

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. 3. em. 18.

 

           

4. A tagsági viszony létrejötte

A felvételi kérelmet az Elnökség legközelebbi ülésén megtárgyalja, ahol a felvételről egyszerű szótöbbséggel kell határozni. A felvételi határozat és a választott tagsági formához kapcsolódó tagsági díj befizetése hozza létre a tagsági viszonyt.

 

A HBLF-nek tagja lehet minden jogi személynek minősülő, Magyarországon bejegyzett, vagy hivatalos magyarországi képviselettel rendelkező társaság és szervezet, és természetes személy, aki az egyesület célkitűzésével egyetért és a célok megvalósítása érdekében tevékenységében aktívan részt kíván venni, és az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja.  A jogi személyeket szervezetük vezetője képviseli. A HBLF tagja lehet minden, a fenti előírásoknak megfelelő személy és szervezet.

Ha többet szeretne megtudni kérjük, olvassa el Alapszabályunkat.