Digital platform

Vezető: Hajós Balázs

   MISSZIÓ   
     

HBLF Digitális platform

 

Új lendülettel indul a HBLF Digitalizációs Think-Tankje. Célunk egy olyan ökoszisztéma létrehozása, ahol egymást és a magyar gazdaság szereplőit segítve gyorsíthatjuk a digitális átállást és felébreszthetjük az új digitális kultúrát - melyben az integráció, biztonság és társadalmi felelősségvállalás is digitalizációs cél. Nagy szeretettel várjuk olyan tagvállalatok jelentkezését akik aktívan együttműködnének elsősorban a fókusztémák beazonosításában és utána kisebb-nagyobb projektek megvalósításában.

 

A digitális platform fókuszterületei:

 

  • Edukáció             à A digitalizáció mint hatalmas lehetőség a gazdaság minden szereplője számára
  • Kooperáció        à Egységben az erő, teljes ellátási láncok, Magyar beszállítók
  • Innováció           à A digitalizáció letörte a belépési küszöböt a legtöbb területre, ipari use-casek 
  • Oktatás               à Mindenkire szükség van, upskilling and reskilling, szakiskolák – egyetemek – ipar 

 

Meggyőződésünk, hogy a digitalizáció a legrövidebb út a környezeti és gazdasági fenntarthatóság felé. A HBLF Digitális Platform célja ezért olyan, a digitalizáció lehetőségeit, kihívásait és jó gyakorlatait bemutató anyagok készítése amik mind a kormányzati döntéshozatal, mind pedig a kisebb nagyobb gazdasági szereplő számára iránymutatásul szolgálhatnak. A Digitális Platform a digitalizáció versenyképesség növelő képességei mellett kiemelt figyelmet fordít a fenntartható és társadalmilag igazságos digitális transzformáció népszerűsítésére.

 

Csatlakozás a HBLF-hez

A HBLF tagjává váló társaságok belépésükkel kinyilvánítják elkötelezettségüket a felelős üzleti magatartás iránt, és elérhetővé válik számukra a HBLF által biztosított egyedülálló, gyakorlaton alapuló tudásanyag, valamint rendelkezésükre állnak az innovatív és stratégiai vezetőképző programok és a célok megvalósítását elősegítő eszközök.

Ha szeretne csatlakozni a HBLF-hez, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Tel:+ 36 30 180 6291

E-mail: hblf@hblf.hu

Amennyiben csatlakozni szeretne a Hungarian Business Leaders Forumhoz kérjük, kövesse az alábbi lépéseket

   

1. Válassza ki az Önnek megfelelő tagságot

  • Főtámogató Tag
  • Tanácsadó Tag
  • Nagyvállalati Tag
  • Kis- és Középvállalkozás Tag
  • Pártoló Tag
  • Természetes személy Tag

 

    

2. Töltse ki az itt elérhető online formot, majd a választott tagsági formájának megfelelő felvételi kérelmet, mely az Alapszabályunk betartását vállaló nyilatkozat, töltse le és kitöltve postai úton juttassa el hozzánk.

     

 

     

3. Juttassa el belépési nyilatkozatát irodánkba

Levelezési címünk: HBLF

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. 3. em. 18.

 

           

4. A tagsági viszony létrejötte

A felvételi kérelmet az Elnökség legközelebbi ülésén megtárgyalja, ahol a felvételről egyszerű szótöbbséggel kell határozni. A felvételi határozat és a választott tagsági formához kapcsolódó tagsági díj befizetése hozza létre a tagsági viszonyt.

 

A HBLF-nek tagja lehet minden jogi személynek minősülő, Magyarországon bejegyzett, vagy hivatalos magyarországi képviselettel rendelkező társaság és szervezet, és természetes személy, aki az egyesület célkitűzésével egyetért és a célok megvalósítása érdekében tevékenységében aktívan részt kíván venni, és az alapszabályban foglalt rendelkezéseket elfogadja.  A jogi személyeket szervezetük vezetője képviseli. A HBLF tagja lehet minden, a fenti előírásoknak megfelelő személy és szervezet.

Ha többet szeretne megtudni kérjük, olvassa el Alapszabályunkat.